Date

Jun 08 - 12 2022
Expired!

Five Tender Days – Weld

Welds sommarsatsning bjuder på koreografi och konst på två olika platser i staden. Konsten som andrum i ett skört instabilt nu.

Öppningsparty den 8 juni kl. 19.00

I Welds öppna lugna rum visas: Diana Orvings nyskapade installation, Johan Thurfjells verk AscentRoberto Peyres labyrintiska spår, Lisa Grips fotografi och Thierry Mortiers verk this.

I utställningen sker koreografiska händelser av Frédéric Gies,
Anna Pehrsson, Marie Fahlin, Anna Koch
 samt inbjudna gäster. Koreograferna inverkar på, och blir påverkade av, de material och ting som intagit rummet. Förslag, verk och prövanden väver sig in. Mellan konstverken och dess rörelser och det koreografiska arbetet anas tunna linjer, sömlösa närmanden och mjuka överföringar.

Det andra rummet, amfiteatern i Rålambshovsparken, blir en öppen plats för koreografi och konst där kroppar kan förstås som mottagare, förvaltare och omvandlare av form.

Här sker det interaktiva verket Labryo av Roberto N Peyre/Barbara Crescimanno tillsammans med Majulah Drammeh, Anna Öberg, Shaya Khalil och Caio Marques i och runt Roberto Peyres labyrint av marmorkross.

Här sker även Frédéric Gies Technosomatiska workshop till DJ Fiedels musik, som är öppen för alla som gillar att dansa till techno. Workshopen relaterar både till det somatiska fältet (rörelse/ utbildningspraktik) och till techno club / rave danskulturer.

Två rum i dialog där konst och koreografi genomströmmar varandra.

Complete schedule here.

Mer information: www.weld.se 

Comments are closed.